Народният представител Станислав Владимиров: Спешните центрове в Брезник и Трън нямат елементарно оборудване, но ще работя, за да се промени това

Народният представител от Перник Станислав Владимиров ще работи по ангажиментите към обществото, предаде репортер на Zapadno.com.

Депутатът от БСП ще работи за разширяване на пътя Перник – София, през Владая, адекватно оборудване на спешните центрове в областта, подобряване на ЖП линиите и по-добра образователна инфраструктура. Това каза той на първата пресконференция след изборите за 44-то Народно събрание.

“В спешните центрове няма елементарно оборудване. Например в град Земен няма нищо. В Брезник и Трън е същата история – нямат елементарно оборудване. Поне един рентген трябва да има, за да може когато човек е болен да го прегледат там, а не за един случай да се разкарва до Перник.”, каза Станислав Владимиров.

Народният представител смята, че трябва да се направи обсъждане кой Спешен център от общините в областта от какво има нужда. Според него Министерство на здравеопазването може да осигури оборудване. Сред приоритети, за които ще работи в Народното събрание е създаването на модерен закрит плувен басейн в Перник. Единственото такова съоръжение за цялата област се намира в 10-то училище “Алеко Константинов” в Перник.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...