Актьорът от студентска програма “Ку-ку”, водещ и режисьор в комедийния жанр Влади Въргала разгледа забележителностите на Трън, пошегува се с местните и си направи селфи с красива трънчанка

Известният български актьор, режисьор и водещ на комедийни предавания Владислав Карамфилов по-известен като Влади Въргала се разходи в Трън, за да разгледа забележителностите в района, научи Zapadno.com.

Преди дни бившият член на студентска програма “Ку-ку”, която в началото на 90-те години спечели симпатиите на хиляди български зрители посети град Трън. Въпреки че през последните няколко години Влади Въргала по-рядко се показва на малкия екран, трънчани го разпознаха. С него не пропусна да си направи селфи трънчанката Галя.

“Интересуваше се главно от забележителностите, останах с впечатлението, че е на разходка. Изключително мил, дружелюбен и харизматичен. Разговаряше с всички хора, естествено по неговия шеговит начин. Срещнах го в едно от кафетата. Всички му се радваха. Той изключително впечатлен от природата.”, каза Галя от Трън.
Роден е през 11 август, 1967 година в София. Завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство в класа на професор Стефан Данаилов, след което учи и кинорежисура при Христо Христов, но не завършва. В началото на 90-те години участва в новопоявилото се студентско предаване “Ку-ку” излъчвало се по “Канал 1” на БНТ и започва да прави първите комедийни скечове в него. Един от образите, в които се превъплъщава е далавераджията Влади Въргала от “Магурата”. Впоследствие е поканен от Нери Терзиева да прави собствено шоу по “Ефир 2”, което е кръстено “Коктейлите на Влади”. Тогава Влади напуска “Ку-ку”, но актьорите от двете предавания си гостуват. През годините участва също в “Пирон” – предаване със скрита камера, заедно с Август Попов и Михаил Ланджев, “Шаш” – реализирано с Илиян Джевелеков и Матей Константинов, “Сладко отмъщение” – предаване със скрита камера и “Царете на комедията”. През 2011 година е премиерата на филма му Операция „Шменти капели“, който прави по неговата пиеса „BG-WC – Моят дом е моята крепост“. Владислав Карамфилов е и автор, режисьор и изпълнител на главната роля във филма „Пантуди“. Продуцира музикалната група съставена от (по-късно вече бивши) затворници „Отряд 13“.
Как започна телевизионната кариера на Влади Въргала през 90-те години, вижте в следващото видео:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...