Актьорът от студентска програма “Ку-ку”, водещ и режисьор в комедийния жанр Влади Въргала разгледа забележителностите на Трън, пошегува се с местните и си направи селфи с красива трънчанка

Известният български актьор, режисьор и водещ на комедийни предавания Владислав Карамфилов по-известен като Влади Въргала се разходи в Трън, за да разгледа забележителностите в района, научи Zapadno.com.

Преди дни бившият член на студентска програма “Ку-ку”, която в началото на 90-те години спечели симпатиите на хиляди български зрители посети град Трън. Въпреки че през последните няколко години Влади Въргала по-рядко се показва на малкия екран, трънчани го разпознаха. С него не пропусна да си направи селфи трънчанката Галя.

“Интересуваше се главно от забележителностите, останах с впечатлението, че е на разходка. Изключително мил, дружелюбен и харизматичен. Разговаряше с всички хора, естествено по неговия шеговит начин. Срещнах го в едно от кафетата. Всички му се радваха. Той изключително впечатлен от природата.”, каза Галя от Трън.
Роден е през 11 август, 1967 година в София. Завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство в класа на професор Стефан Данаилов, след което учи и кинорежисура при Христо Христов, но не завършва. В началото на 90-те години участва в новопоявилото се студентско предаване “Ку-ку” излъчвало се по “Канал 1” на БНТ и започва да прави първите комедийни скечове в него. Един от образите, в които се превъплъщава е далавераджията Влади Въргала от “Магурата”. Впоследствие е поканен от Нери Терзиева да прави собствено шоу по “Ефир 2”, което е кръстено “Коктейлите на Влади”. Тогава Влади напуска “Ку-ку”, но актьорите от двете предавания си гостуват. През годините участва също в “Пирон” – предаване със скрита камера, заедно с Август Попов и Михаил Ланджев, “Шаш” – реализирано с Илиян Джевелеков и Матей Константинов, “Сладко отмъщение” – предаване със скрита камера и “Царете на комедията”. През 2011 година е премиерата на филма му Операция „Шменти капели“, който прави по неговата пиеса „BG-WC – Моят дом е моята крепост“. Владислав Карамфилов е и автор, режисьор и изпълнител на главната роля във филма „Пантуди“. Продуцира музикалната група съставена от (по-късно вече бивши) затворници „Отряд 13“.
Как започна телевизионната кариера на Влади Въргала през 90-те години, вижте в следващото видео:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...