Дъждовното време премести благотворителния пролетно – великденски базар на брезнишката гимназия “Васил Левски” в сградата на ДНА

Благотворителният пролетно – великденски базар, който ще се състои днес в град Брезник ще се проведе в сградата на ДНА, предаде репортер на Zapadno.com.

Първоначално беше предвидено базарът да се проведе в градината пред ДНА, но заради неблагоприятните метеорологични условия той ще се проведе в сградата на бившия дом на армията. Събитието е благотворително и се организира от СУ “Васил Левски”. Базарът ще отвори врати от 12 часа и ще продължи до 19 часа.

Целта на базара е набиране на средства за обогатяване на материално-техническата база на училището. В пролетно-великденски базар ще вземе участие детски танцов състав „Граовче“, който ще се изяви след 17 часа. „На базара ще има предмети изработени от учениците, учители и родители. Малките посетители ще имат възможност да си боядисат великденско яйце с цветен пясък на място, също така и живи цветя.“, съобщиха от настоятелството.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...