Дъждовното време премести благотворителния пролетно – великденски базар на брезнишката гимназия “Васил Левски” в сградата на ДНА

Благотворителният пролетно – великденски базар, който ще се състои днес в град Брезник ще се проведе в сградата на ДНА, предаде репортер на Zapadno.com.

Първоначално беше предвидено базарът да се проведе в градината пред ДНА, но заради неблагоприятните метеорологични условия той ще се проведе в сградата на бившия дом на армията. Събитието е благотворително и се организира от СУ “Васил Левски”. Базарът ще отвори врати от 12 часа и ще продължи до 19 часа.

Целта на базара е набиране на средства за обогатяване на материално-техническата база на училището. В пролетно-великденски базар ще вземе участие детски танцов състав „Граовче“, който ще се изяви след 17 часа. „На базара ще има предмети изработени от учениците, учители и родители. Малките посетители ще имат възможност да си боядисат великденско яйце с цветен пясък на място, също така и живи цветя.“, съобщиха от настоятелството.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...