10 нови работни места за Инфоцентъра на мината в Трън

Информационният център на „Евромакс Сървисиз“ в Трън разширява дейността си и открива 10 нови работни места. До 13 април е срокът за кандидатстване за работа към Информационния център на „Евромакс Сървисиз“ ЕООД в град Трън, съобщиха от пресцентъра на фирмата.

Инвеститорът с проект за възстановяване на златодобива от мина „Злата“ отчита необходимостта от по-широка информационна кампания за дейността му в Трън и предприема действия, с които да отговори на високите обществени очаквания. Така към Информационния център на компанията, който от четири години функционира в града, се предвижда да бъдат ангажирани на работа още 10 човека от общината. Целта е те да представят пред по-широк кръг местни хора достоверна информация за проекта, фирмата и начина й работа.

Тази стъпка се предприема именно сега, когато темата за златодобива е актуална, но не е натоварена с предизборни политически амбиции. Заслужава си да се говори широко и открито за реалните измерения на инвестиционното намерение, за неговите екологични, социални и икономически измерения, без популистки твърдения и без смесване на темата с форми на натиск, внушаване на страх и преследване на нееднозначни цели.

По обявената процедура за подбор ще бъдат наети общо 10 човека на срочен трудов договор за половин работен ден и заплата от 500 лева на месец. С предимство ще се разглеждат кандидатурите на хора от община Трън и на такива, които по-рано са заявили интерес за работа във фирмата. Единственото изискване към бъдещите служители е да имат средно образование и желание за работа. Част от търсените личностни качества са: умение за ефективно общуване с различен тип хора, разбиране и уважение към събеседниците.

От откриването на Информационния център на дружеството в Трън до сега над 200 човека са заявили интерес за работата във фирмата. При реализацията на проекта за възстановяване на златодобива от мина „Злата“ се предвижда поетапно да бъдат открити над 400 работни места. Съпътстващите дейности при реализацията на проекта ще осигурят допълнителни възможности за бизнеса в Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...