Общинският съветник О. Тодоров: Какво е състоянието на покрива на читалището в Трън? Зам. кметът Цв. Цветкова: Ще бъде направен ремонт щом се оправи времето – ВИДЕО

Общинският съветник Олег Тодоров зададе въпроси към Община Трън относно състоянието на парното и покрива на читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. От общинската администрация отговориха, че ще бъде предприет ремонт на покрива, предаде репортер на Zapadno.com.

В средата на месец февруари на заседание на Общински съвет-Трън съветникът Десислав Банков каза, че ремонтът на читалището е направен некачествено. Общинският съветник каза, че покривът на сградата е протекъл. Припомнете си: Общински съветник: Целият културен дом тече! Направиха му некачествен ремонт, от който цял Трън пати

На заседание на местния мини парламент провело се тези дни по темата се включи общинският съветник Олег Тодоров, който отправи питане към Община Трън за състоянието на покрива на читалището. “Въпросът ми пак е свързан с читалището. Този път въпросът ми е свързан с парното – в какво състояние е? Ако може без писмено да ми се отговори – с покрива има ли нещо движение? Щетите установени ли са?”, попита съветникът.

Зам. кметът на Община Трън Цветислава Цветкова отговори, че ще има ремонт на покрита на местното читалище, но той ще започне при подобряване на метеорологичните условия, а щетите са установени. Гаранционният срок на ремонта на сградата е 7 години, допълни още зам. кметът.

Вижте какво казаха още общинските съветници и ръководството на общинската администрация на Трън във видеото на Zapadno.com: 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...