Треньорът на футболен клуб “Чорни” (Брезник) Росен Славчев се завърна на терена след 2-годишно прекъсване заради инцидент със съдия на мач в Мещица – ВИДЕО

Треньорът на брезнишкия футболен отбор “Чорни” Росен Славчев се завърна отново на терен след двегодишно прекъсване, предаде репортер на Zapadno.com.

Росен Славчев излезе на терена на провелия се вчера футболен двубой между “Чорни” и “Ерма” (Трън). Преди 2 години той е бил наказан заради инцидент със съдия на мач в пернишкото село Мещица, но смята, че наказанието му е неправомерно. Треньорът и футболист играе футбол от 20 години. Въпреки стажът и годините си Славчев е на мнение, че трябва да се дава път на младите играчи.

“Оттук – натам младите да се доказват и си играят. С каквото можем ще помагаме – аз и Киро. С игра е по-трудно отколкото отвън, на пейките.”, каза Росен Славчев. Той е на мнението, че е по-добре треньорът да не играе, тъй като така няма ясен поглед на целия мач отстрани, но понякога се налага да излиза на терена заради броя на играчите. Засега Славчев ще играе, когато се налага смяна на някой от футболистите.

Вижте какво още каза Росен Славчев пред камерата на Zapadno.com.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...