Преди началото на активния туристически сезон се предвижда да бъде подобрено състоянието на пътищата в брезнишко и трънско – вижте как

Състоянието на пътищата в общините Брезник и Трън ще бъде подобрено преди началото на активния туристически сезон. Това казаха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”, предаде репортер на Zapadno.com.

През последните седмици по основните пътища в брезнишко и трънско тече усилена работа по подобряване на състоянието им. Различни фирми, които имат договори за пътно поддържане извършват дейности от почистване на отбивките от боклуци до запълване на зейнали по платното за движение дупки.

“Програмата на Агенция „Пътна инфраструктура“ предвижда подобряване състоянието на републиканската пътна мрежа на територията на общините Брезник и Трън. Ще бъде извършено изкърпване на настилка, подобряване на отводняването и подобряване на видимостта чрез изсичане на растителността на най-натоварените пътни отсечки. Целта е ремонтните дейности да приключат преди началото на активния туристически сезон, за да пътуват шофьорите по-удобно и безопасно.”, казаха от пресцентъра на АПИ.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...