Огнян Герджиков: Отчети за ревизията в министерствата, която служебното правителство направи ще бъдат публикувани на ведомствените сайтове в края на месеца

В края на април на сайтовете на министерствата ще бъдат публикувани подробни отчети за ревизията, направена в отделните ведомства от служебния кабинет. Това заяви в интервю пред БТА служебният министър-председател професор Огнян Герджиков.

По думите на премиера, работа на правителството е да извърши проверките, специализираните органи да поемат нататък и да наложат съответните санкции, ако има основание за такива. Според Герджиков организацията на изборите от страна на правителството е била много добра. Той заявява, че е горд, че е част от управлението на страната, което успя да съхрани не само социалния мир, но и да функционира така че да има ръст на финансовите постъпления в хазната. Премиерът благодари на президента Радев, който е успял да формира кабинет с много ярки личности. “Истинско удоволствие е да се работи с тях”, казва Герджиков.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...