Огнян Герджиков: Отчети за ревизията в министерствата, която служебното правителство направи ще бъдат публикувани на ведомствените сайтове в края на месеца

В края на април на сайтовете на министерствата ще бъдат публикувани подробни отчети за ревизията, направена в отделните ведомства от служебния кабинет. Това заяви в интервю пред БТА служебният министър-председател професор Огнян Герджиков.

По думите на премиера, работа на правителството е да извърши проверките, специализираните органи да поемат нататък и да наложат съответните санкции, ако има основание за такива. Според Герджиков организацията на изборите от страна на правителството е била много добра. Той заявява, че е горд, че е част от управлението на страната, което успя да съхрани не само социалния мир, но и да функционира така че да има ръст на финансовите постъпления в хазната. Премиерът благодари на президента Радев, който е успял да формира кабинет с много ярки личности. “Истинско удоволствие е да се работи с тях”, казва Герджиков.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...