Чрез открита приемна брезничани ще могат да научат за годишнини свързани с членството на България в Европейския съюз, създаването на Европейски социален фонд и мрежа от информационни центрове

Брезничани ще могат да получат информация относно годишнината на членството на България в Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от създаването на мрежата на информационни центрове, предаде репортер на Zapadno.com.

Информационна среща на Областен информационен център-Перник ще се проведе утре (сряда) в залата на Община Брезник, която ще започне в 10 часа. След нея представители на Областния информационен център ще се позиционират на видно място в Брезник, където ще разяснят подробности около трите годишнини. Освен за тях те ще дадат информация и за председателството на България през 2018 година на Съвета на Европа.

“Опитваме се да популяризираме инициативите и максимално да достигаме до гражданите. Последната информационна среща на Областния информационен център в Брезник беше през месец ноември, 2016 година.”, казаха от центъра.

При неблагоприятни метеорологични условия приемната за граждани ще се проведе в сградата на Община Брезник. Информационната среща ще продължи до следобед.

На 21 април Областният информационен център ще гостува в град Трън, където ще изнесе открита приемна. Тя ще отвори врати в 10 часа в заседателната зала на Община Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...