Чрез открита приемна брезничани ще могат да научат за годишнини свързани с членството на България в Европейския съюз, създаването на Европейски социален фонд и мрежа от информационни центрове

Брезничани ще могат да получат информация относно годишнината на членството на България в Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от създаването на мрежата на информационни центрове, предаде репортер на Zapadno.com.

Информационна среща на Областен информационен център-Перник ще се проведе утре (сряда) в залата на Община Брезник, която ще започне в 10 часа. След нея представители на Областния информационен център ще се позиционират на видно място в Брезник, където ще разяснят подробности около трите годишнини. Освен за тях те ще дадат информация и за председателството на България през 2018 година на Съвета на Европа.

“Опитваме се да популяризираме инициативите и максимално да достигаме до гражданите. Последната информационна среща на Областния информационен център в Брезник беше през месец ноември, 2016 година.”, казаха от центъра.

При неблагоприятни метеорологични условия приемната за граждани ще се проведе в сградата на Община Брезник. Информационната среща ще продължи до следобед.

На 21 април Областният информационен център ще гостува в град Трън, където ще изнесе открита приемна. Тя ще отвори врати в 10 часа в заседателната зала на Община Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...