Проект в основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци насърчава и помага за развитието на способностите на учениците и приобщава родителите към образователната институция – СНИМКИ

Проект, който успешно се реализира в основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци помага за развиване на творческите заложби на учениците. Това съобщиха за Zapadno.com от ръководството на училището.

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ изпълняват дейности по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности – „ТВОЯТ ЧАС“.

В училището има сформирани две групи по интереси „Приложни изкуства“ и две групи за преодоляване на обучителни затруднения „Математика“. Учениците са мотивирани за участие в извънкласните форми. Децата работят с интерес и желание в групите и с гордост представят , чрез публичните си изяви „Коледна работилница“, „ Направи сурвачка“- съвместна работа с родители, „Мартенска изложба“ и „Великденска изложба“ плода на своя труд, споделят от училището.

“Този проект подтиква децата да идват с желание в училището и да взимат участие в съвместните дейности. В него участват активно и родители на ученици.”, каза директорът на училището Ирена Асенова.

В края следващата седмица основното училище в Ноевци ще представи спектакъл в читалище “Пробуда”. Подробности за събитието може да научите на страниците на Zapadno.com през следващите дни.

Разгледайте снимки от творенията, които ученици и родители са направили в ОУ “Христо Смирненски”:

Снимки: ОУ “Христо Смирненски” – село Ноевци

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...