Проект в основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци насърчава и помага за развитието на способностите на учениците и приобщава родителите към образователната институция – СНИМКИ

Проект, който успешно се реализира в основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци помага за развиване на творческите заложби на учениците. Това съобщиха за Zapadno.com от ръководството на училището.

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ изпълняват дейности по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности – „ТВОЯТ ЧАС“.

В училището има сформирани две групи по интереси „Приложни изкуства“ и две групи за преодоляване на обучителни затруднения „Математика“. Учениците са мотивирани за участие в извънкласните форми. Децата работят с интерес и желание в групите и с гордост представят , чрез публичните си изяви „Коледна работилница“, „ Направи сурвачка“- съвместна работа с родители, „Мартенска изложба“ и „Великденска изложба“ плода на своя труд, споделят от училището.

“Този проект подтиква децата да идват с желание в училището и да взимат участие в съвместните дейности. В него участват активно и родители на ученици.”, каза директорът на училището Ирена Асенова.

В края следващата седмица основното училище в Ноевци ще представи спектакъл в читалище “Пробуда”. Подробности за събитието може да научите на страниците на Zapadno.com през следващите дни.

Разгледайте снимки от творенията, които ученици и родители са направили в ОУ “Христо Смирненски”:

Снимки: ОУ “Христо Смирненски” – село Ноевци

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...