Великденският концерт в Трън, на който пяха поп-фолк певиците Кали и Ивена влезе в рубриката на БТВ “Аз, репортерът” с думите “срам и позор” – ВИДЕО

“Ето така се празнува Великден в град Трън – срам и позор”. Така е озаглавена публикация на потребител в рубриката “Аз, репортерът” на БТВ, видя Zapadno.com.

“Изпращам Ви това видео, което е записано от площада на град Трън на 16 април. Този празник го организират Община Трън и местното читалище по случай Великден. През целия ден звучаха кючеци и не се пусна нито едно хоро … и всичко това се прави за сметка на данъкоплатците. Имаше даже и конкурс за най-добра кючекиня … Кметът изглеждаше доволен от празненството, а над сцената, над цялата тази пошлост, беше окичена картина от възкресението Христово. Срам и позор !”, възмущава се потребителят публикувал видеото в платформата на БТВ.
Въпросното видео е заснето на 16 април в центъра на Трън, където се проведе Великденски концерт с участието на поп-фолк певиците Кали и Ивена, и оркестър “Най-Клуб”. Организатори на концерта бяха Община Трън и народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”, пред което се състоя събитието. След концерта последва пищна заря, която “оцвети” небето над пограничното градче.
Редом с това не закъсняха и коментарите на очевидци на зрелищния празник. В социалната мрежа Фейсбук се появиха противници и привърженици на Великденския концерт. Едните се възмущават от балканските ритми и кючеците, които се извиваха на концерта, а другите пък възхваляват шоу програмата.
Атмосферата от концерта и видеото изпратено до БТВ може да видите като натиснете снимката:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...