Великденският концерт в Трън, на който пяха поп-фолк певиците Кали и Ивена влезе в рубриката на БТВ “Аз, репортерът” с думите “срам и позор” – ВИДЕО

“Ето така се празнува Великден в град Трън – срам и позор”. Така е озаглавена публикация на потребител в рубриката “Аз, репортерът” на БТВ, видя Zapadno.com.

“Изпращам Ви това видео, което е записано от площада на град Трън на 16 април. Този празник го организират Община Трън и местното читалище по случай Великден. През целия ден звучаха кючеци и не се пусна нито едно хоро … и всичко това се прави за сметка на данъкоплатците. Имаше даже и конкурс за най-добра кючекиня … Кметът изглеждаше доволен от празненството, а над сцената, над цялата тази пошлост, беше окичена картина от възкресението Христово. Срам и позор !”, възмущава се потребителят публикувал видеото в платформата на БТВ.
Въпросното видео е заснето на 16 април в центъра на Трън, където се проведе Великденски концерт с участието на поп-фолк певиците Кали и Ивена, и оркестър “Най-Клуб”. Организатори на концерта бяха Община Трън и народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”, пред което се състоя събитието. След концерта последва пищна заря, която “оцвети” небето над пограничното градче.
Редом с това не закъсняха и коментарите на очевидци на зрелищния празник. В социалната мрежа Фейсбук се появиха противници и привърженици на Великденския концерт. Едните се възмущават от балканските ритми и кючеците, които се извиваха на концерта, а другите пък възхваляват шоу програмата.
Атмосферата от концерта и видеото изпратено до БТВ може да видите като натиснете снимката:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...