Футболните тимове на “Чорни” (Брезник) и “Черногорец” (Ноевци) са сред първенците в А областната група, “Буря” (Кошарево) пък е на челно място в другата група

Футболните отбори на град Брезник и село Ноевци са сред първенците в А ОФГ. Това показва статистиката до този момент, преди началото на футболния уикенд, предаде репортер на Zapadno.com.

Тимът на “Чорни” (Брезник) е на второ място в групата с 35 точки, а “Черногорец” (Ноевци) заема трета позиция с 34 точки. Първенец в групата е отбора на “Металург” (Перник) с 42 натрупани точки. Данните са актуални за 17 кръг на А ОФГ.

Отборът на “Ерма” (Трън) е последен в класацията, където е на 12-то място с 11 точки. Вероятно тимът ще започне да се издига нагоре в класирането, тъй като при последния си мач победи с 4 : 1 отбора на “Спортист” (Драгичево).

В А 2 ОФГ първенец е отборът на “Буря” (Кошарево), който в последните си мачове бележи победи. Отборът е натрупал 23 точки. Данните са актуални за 13 кръг на А 2 ОФГ. Последен в тази група е ФК “Сарата” от радомирското село Долни Раковец.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...