Областният информационен център в Перник организира съвместна среща с общинските администрации в региона и други институции

На 25 април (вторник) от 11:30 часа в залата на Областен информационен център – Перник, на улица „Кракра“ № 15, ще се проведе събитие във формат „На гости на ОИЦ – Перник“. Поканени да вземат участие са общинските и областна администрация, различни иституции, участници в европейските клубове, към средни училища от Перник и представители на електронни и печатни медии, съобщиха от Центъра.

Форумът ще бъде проведен в рамките на националната инициатива „ЗАЕДНО за ЕВРОПА“, която се реализира от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България.

Инициативата е насочена към отбелязването на три значими годишнини – 60 години Европейски социален фонд, 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз и 6 години от цялостното функциониране на мрежата от областни информационни центрове. Областният информационен център – Перник, е част от мрежата на 28-те информационни центрове и  е създаден по Проект на Община Перник „Функциониране на Областен информационен център – Перник“ № BG05SFOP001-4.001-0009-C01., финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален  фонд.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...