Областният информационен център в Перник организира съвместна среща с общинските администрации в региона и други институции

На 25 април (вторник) от 11:30 часа в залата на Областен информационен център – Перник, на улица „Кракра“ № 15, ще се проведе събитие във формат „На гости на ОИЦ – Перник“. Поканени да вземат участие са общинските и областна администрация, различни иституции, участници в европейските клубове, към средни училища от Перник и представители на електронни и печатни медии, съобщиха от Центъра.

Форумът ще бъде проведен в рамките на националната инициатива „ЗАЕДНО за ЕВРОПА“, която се реализира от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България.

Инициативата е насочена към отбелязването на три значими годишнини – 60 години Европейски социален фонд, 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз и 6 години от цялостното функциониране на мрежата от областни информационни центрове. Областният информационен център – Перник, е част от мрежата на 28-те информационни центрове и  е създаден по Проект на Община Перник „Функциониране на Областен информационен център – Перник“ № BG05SFOP001-4.001-0009-C01., финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален  фонд.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...