Общински драматичен театър “Боян Дановски” – Перник гостува на сцената на брезнишкото читалище с постановката “Влизай без да чукаш!”

Постановката “Влизай без да чукаш!” ще се изиграе на сцената в големия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Пернишкият общински драматичен театър “Боян Дановски” ще представи постановката, която ще се изиграе на 27 април (четвъртък) от 19 часа в брезнишкото читалище. Цената на билета е 6 лева. Билети се продават във фоайето на читалището.

“Влизай без да чукаш!” е криминална комедия, в която се представя тайнствената история на едно момиче, една зряла и апетитна жена и един смешен, симпатичен и заедно с това страшен мъж. Влюбени и обидени, мечтаещи и отхвърлени, изпълнени с нежност и желание за възмездие. Низ от неочаквани събития и още по-изненадващи разкрития, ситуации извикващи смях и страх едновременно. Това и още ще могат да видят брезничани и гости на града на постановката.

В ролите участват: Веселин Мезеклиев, Аделина Петрова и Катрин Василева. Автори са режисьорът Андрей Калудов и драматургът Андрей Филипов. Постановката е дело на Андрей Калудов.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...