Общински драматичен театър “Боян Дановски” – Перник гостува на сцената на брезнишкото читалище с постановката “Влизай без да чукаш!”

Постановката “Влизай без да чукаш!” ще се изиграе на сцената в големия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Пернишкият общински драматичен театър “Боян Дановски” ще представи постановката, която ще се изиграе на 27 април (четвъртък) от 19 часа в брезнишкото читалище. Цената на билета е 6 лева. Билети се продават във фоайето на читалището.

“Влизай без да чукаш!” е криминална комедия, в която се представя тайнствената история на едно момиче, една зряла и апетитна жена и един смешен, симпатичен и заедно с това страшен мъж. Влюбени и обидени, мечтаещи и отхвърлени, изпълнени с нежност и желание за възмездие. Низ от неочаквани събития и още по-изненадващи разкрития, ситуации извикващи смях и страх едновременно. Това и още ще могат да видят брезничани и гости на града на постановката.

В ролите участват: Веселин Мезеклиев, Аделина Петрова и Катрин Василева. Автори са режисьорът Андрей Калудов и драматургът Андрей Филипов. Постановката е дело на Андрей Калудов.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...