Помогнете, ако можете: Пернишкият художник Методи Петков-Мохата ослепява и се нуждае от средства, за да спаси зрението си

Известният пернишки художник Методи Петков има нужда от средства, за да спаси зрението си. Последните години е с тежко перде на лявото око, а напоследък прогресивно се влошава, пак с перде и дясното, силно късогледо, с което доскоро успяваше все-пак да рисува и така успя да подготви последната си изложба „Съдбовен кръг”, която радва почитателите на изкуството в края на миналата година в галерия Арт-салон в Перник.

С времето Мохата, както всички наричат Петков, почти губи зрението си, но това е поправимо и се налага спешна операция. Освен битовите неудобства, един художник да не може да рисува е мъка и за душата му. Самият той в добрите си времена винаги е откликвал за подобни каузи с чисто сърце, сега е време да му помогнем.

Желаещите да помогнат на Мохата могат да преведат средства по сметка:

Банка ДСК – ЕАД

 Методи Николчов Петков

IBAN: BG17STSA93000022638323

BIC: STSABGSF

Тези, които го познават Методи знаят, че е почтен и няма да злоупотреби с добрината Приятелите му са пълни с подаръци, дадени с повод и без повод, хей тъй, от сърце. Трябва му едно око, пък то, когато е здраво ще се погрижи нататък за другото.

Телефонът на Методи Петков е +359877237274.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...