Помогнете, ако можете: Пернишкият художник Методи Петков-Мохата ослепява и се нуждае от средства, за да спаси зрението си

Известният пернишки художник Методи Петков има нужда от средства, за да спаси зрението си. Последните години е с тежко перде на лявото око, а напоследък прогресивно се влошава, пак с перде и дясното, силно късогледо, с което доскоро успяваше все-пак да рисува и така успя да подготви последната си изложба „Съдбовен кръг”, която радва почитателите на изкуството в края на миналата година в галерия Арт-салон в Перник.

С времето Мохата, както всички наричат Петков, почти губи зрението си, но това е поправимо и се налага спешна операция. Освен битовите неудобства, един художник да не може да рисува е мъка и за душата му. Самият той в добрите си времена винаги е откликвал за подобни каузи с чисто сърце, сега е време да му помогнем.

Желаещите да помогнат на Мохата могат да преведат средства по сметка:

Банка ДСК – ЕАД

 Методи Николчов Петков

IBAN: BG17STSA93000022638323

BIC: STSABGSF

Тези, които го познават Методи знаят, че е почтен и няма да злоупотреби с добрината Приятелите му са пълни с подаръци, дадени с повод и без повод, хей тъй, от сърце. Трябва му едно око, пък то, когато е здраво ще се погрижи нататък за другото.

Телефонът на Методи Петков е +359877237274.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...