Продават чрез търг бившето училище в село Красава и незавършена панелна сграда в местността “Загрене”, край село Кошарево

Търг с явно наддаване за бившето училище в село Красава и незавършена панелна сграда в село Кошарево е обявила Община Брезник. В обявения търг се предлагат и други недвижими имоти в още няколко брезнишки села, научи Zapadno.com.

Площта на бившето училище в село Красава, което се намира в махала “Мали друм” е 1730.90 квадртани метра. Сградата е масивна едноетажна със застроена площ 124 квадратни метра, а годината на построяване 1956-а. Към нея принадлежат ограда от циментови колове и бодлива тел. Началната тръжна цена е 12 235 лева и 30 стотинки. Сумата се облага с ДДС, се уточнява още в обявлението.

Незавършената панелна сграда в местност “Загрене” в землището на село Кошарево е със застроена площ 475 квадратни метра. Постройката е на 1 етаж – хангар от сглобяеми стоманобетонни елементи със степен на завършеност до груб строеж. Тя е изградена върху стопански двор, който е държавна собственост. Началната тръжна цена е 14 315 лева и 96 стотинки. И при този търг сумата се облага с ДДС.

Търгът ще се проведе на 9 май в заседателната зала на Община Брезник.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...