Продават чрез търг бившето училище в село Красава и незавършена панелна сграда в местността “Загрене”, край село Кошарево

Търг с явно наддаване за бившето училище в село Красава и незавършена панелна сграда в село Кошарево е обявила Община Брезник. В обявения търг се предлагат и други недвижими имоти в още няколко брезнишки села, научи Zapadno.com.

Площта на бившето училище в село Красава, което се намира в махала “Мали друм” е 1730.90 квадртани метра. Сградата е масивна едноетажна със застроена площ 124 квадратни метра, а годината на построяване 1956-а. Към нея принадлежат ограда от циментови колове и бодлива тел. Началната тръжна цена е 12 235 лева и 30 стотинки. Сумата се облага с ДДС, се уточнява още в обявлението.

Незавършената панелна сграда в местност “Загрене” в землището на село Кошарево е със застроена площ 475 квадратни метра. Постройката е на 1 етаж – хангар от сглобяеми стоманобетонни елементи със степен на завършеност до груб строеж. Тя е изградена върху стопански двор, който е държавна собственост. Началната тръжна цена е 14 315 лева и 96 стотинки. И при този търг сумата се облага с ДДС.

Търгът ще се проведе на 9 май в заседателната зала на Община Брезник.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...