Народният певец Илия Луков: Трънско е райско място, което е незаменимо, а местните жители са сърдечни хора – ВИДЕО

Народният певец Илия Луков е възхитен от природата в трънско и сърдечността на местните жители. Това каза той веднага след края на концерта в памет на народната и оперна певица Гюрга Пинджурова, който се проведе днес в Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Илия Луков беше гвоздеят в празничната програма. Неговият едночасова музикален спектакъл закри събитието, което се проведе за трета година. Певецът накара участници и гости да изпеят “Кой уши байряка” и да извият най-дългото хоро в центъра на Трън.

“Празникът е български и винаги ще бъде такъв особено, когато ние си го правим и си го правим от сърце. Времето е различно. Един приятел ми каза: Времето е бурно, но сега има възраждане. Така че ние наблюдаваме едно възраждане в сърцата и от там прието от нашите предци и предадено на децата – онези, които ще продължат български род и българските традиции.”, каза Илия Луков специално за аудиторията на Zapadno.com.

Певецът е възхитен от трънско, което той определи като райско място и незаменимо с друга територия. За публиката в Трън той каза, че е сърдечна.

Вижте всичко, което каза Илия Луков след концерта във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...