Официалният сайт на Община Трън стана актуален след като програма „Достъп до информация“ огласи, че общинската администрация е с най-нисък рейтинг за 2017 година

Сайтът на Община Трън вече е по-актуален от всякога, установи проверка на Zapadno.com.

През последните 2 седмици общинският портал www.tran.bg прави добро впечатление на посетители с актуалността си. На страниците на електронното издание редовно се качват покани, докладни и заповеди свързани с трънско. Доскоро сайтът беше неактуален откъм поднасяне на информация и трудно посетителите му можеха да научават какво се е случило или предстои да се случи свързано с работата на Общината.

Вероятно местната администрация е решила да работи за доброто име на Община Трън и най-вече да излезе от дъното на класацията за достъп до обществена информация. Според данните от проучване на Програма „Достъп до информация“ за 2017 година, което обхваща 566 интернет страници на общини и държавни структури, трънската администрация е с най-нисък рейтинг по достъп до обществена информация и публикувани документи на официалния си сайт. Прочетете още по темата: Национално проучване за 2017 година: Община Трън е с най-нисък рейтинг по достъп до обществена информация и публикувани документи на официалния си сайт Данните от проучването бяха огласени в началото на месец април.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...