Бившият кметски наместник на село Горочевци Пеко Миланов, който е обвинен за убийството на свой съселянин остава в ареста за постоянно

Обвиненият бивш кметски наместник на село Горочевци Пеко Миланов за убийството на съселянина си Рангел Рангелов остава в ареста за постоянно. Това реши Окръжен съд – Перник, научи Zapadno.com.

Заседанието, на което пернишкия окръжен съд направи определението се състоя на 2 май и беше публично. Тогава съдът обяви на страните определението си заедно с мотивите, като им указа правото на обжалване.

“Окръжен съд – Перник уважи направеното от Окръжна Прокуратура –Перник  Искане за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия П. М., за извършеното на 29.04.2017г. убийство в село Горочевци, община Трън. Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжна Прокуратура – Перник.”, съобщиха от прокуратурата.

Zapadno.com припомня, че убийството в трънското село Горочевци е станало на 29 април, малко преди обяд. Тогава на телефон 112 е бил подаден сигнал за изчезването на 66-годишния Рангел Рангелов. Според информацията мъжът изчезнал след скандал със свой съселянин. Полицията съобщи, че по-късно на същия ден мъжът бил намерен в гориста местност мъртъв. Починалият бил с няколко огнестрелни рани в тялото, които се оказали фатални за кончината му.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...