В 21 избирателни секции трънчани могат да гласуват на местния референдум, 15 от тях ще са разположени в селата и 6 в град Трън

6 от избирателните секции за гласуване на предстоящия местен референдум в община Трън ще са разположени в града. Това става ясно от заповед на кмета на Трън от 21 април.

Общо 21 ще са избирателните секции в трънско, от които 15 ще са разположени в селата. Избирателни секции ще има в селата: Туроковци, Зелениград, Слишовци, Бусинци, Вукан, Долна Мелна, Лева река, Ерул, Глоговица, Велиново, Неделково, Филиповци, Ездимирци и Ломница. В част от населените ще могат да гласуват жителите на няколко села.

В град Трън секциите ще са 6, от които 4 ще са разположени в СУ “Гео Милев”, една ще е подвижната и една в Социални услуги “Резидентен тип” – ЦНСТ (бившата болница на Трън).

На 11 юни трънчани трябва да отговорят на въпроса: „Πpoтив ли cтe oбщинa Tpън чpeз Oбщинcĸия cъвeт дa oдoбpявa ycтpoйcтвeни плaнoвe, oпpeдeлящи тepитopии зa дoбив и oбpaбoтĸa нa мeтaлни пoлeзни изĸoпaeми?“.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...