В 21 избирателни секции трънчани могат да гласуват на местния референдум, 15 от тях ще са разположени в селата и 6 в град Трън

6 от избирателните секции за гласуване на предстоящия местен референдум в община Трън ще са разположени в града. Това става ясно от заповед на кмета на Трън от 21 април.

Общо 21 ще са избирателните секции в трънско, от които 15 ще са разположени в селата. Избирателни секции ще има в селата: Туроковци, Зелениград, Слишовци, Бусинци, Вукан, Долна Мелна, Лева река, Ерул, Глоговица, Велиново, Неделково, Филиповци, Ездимирци и Ломница. В част от населените ще могат да гласуват жителите на няколко села.

В град Трън секциите ще са 6, от които 4 ще са разположени в СУ “Гео Милев”, една ще е подвижната и една в Социални услуги “Резидентен тип” – ЦНСТ (бившата болница на Трън).

На 11 юни трънчани трябва да отговорят на въпроса: „Πpoтив ли cтe oбщинa Tpън чpeз Oбщинcĸия cъвeт дa oдoбpявa ycтpoйcтвeни плaнoвe, oпpeдeлящи тepитopии зa дoбив и oбpaбoтĸa нa мeтaлни пoлeзни изĸoпaeми?“.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...