Съвременният роман “Проницателят” на Анди Аднрюс и още 16 нови заглавия могат да бъдат открити в библиотеката към читалището в Трън

17 са новите заглавия, които са постъпили през месец април във фонда на библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Това съобщиха от библиотеката.

Съвременният роман “Проницателят” на американския корпоративен лектор, хуморист и писател на бестселъри Анди Андрюс също е сред постъпилите нови заглавия. “Бедност. Пропадащи бракове. Старост. Изгубени надежди. Банкрут. Несигурно бъдеще. Жителите на Ориндж Бийч, Алабама, се сблъскват с всички тези проблеми, захвърлени в самота и безсилие да променят живота си. Но за един стар скитник, благословен с дарбата да вижда онова, което другите пропускат, няма безизходна ситуация. Тайнственият Джоунс обикаля из крайбрежния град и дава помощ на всеки отчаян, посявайки в душите мъдрост и безсмъртна надежда. Прочел тази вълнуваща книга, имаш чувството, че и ти си срещал или всеки момент ще срещнеш този правещ добро странен старец.
Знаеш вече, че и ти можеш да разчиташ на него в твоите критични минути. А това означава, че творбата благородно е обсебила съзнанието ти, че прочитът не е бил еднократно преживяване. Светът на „Проницателят” трайно ни е променил. Старият Джоунс се е намесил и в нашата съдба, за добро!”, споделя професор Михаил Неделчев за книгата.

Други нови заглавия в колекцията на трънската библиотека са “Наградата” от Даниел Стийл, “Прованс завинаги”, “Корсиканска афера” и “Марсилска афера” от Питър Мейл, “Вещица” и “Триумфът на кучките” от Венета Райков и други.

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...