Концерт-хепънинг за Деня на Европа събра ученици от областта в Перник, където деца-приложници от училището в село Ноевци отвориха работилница на открито

Ученици от основно училище “Христо Смирненски” – село Ноевци взеха участие в празничен концерт – хепънинг на инициативата “Заедно за Европа”, съобщиха от учебното заведение.

Концертът се проведе по-рано днес в град Перник. Децата работещи по Проект “Твоят час” група “Приложни изкуства” направиха импровизирана работилница на открито и показаха своите творения пред публиката събрала се за днешния празник, допълниха от училището в село Ноевци.

Събитието беше организирано от Областния информационен център – Перник. Концертът-хепънинг е част от от националната инициатива „ЗАЕДНО за ЕВРОПА“, която е посветена на значими годишнини – 60 години Европейски социален фонд, 10 години Република България като държава-членка на Европейския съюз и 6 години от функциониране на мрежата от 28-те информационни центъра, за популяризиране на ЕСИФ. В празника участваха и други училища и клубове от област Перник.

Снимка: ОУ “Христо Смирненски”

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...