Национална служба за съвети в земеделието ще даде полезни консултации за земеделци от общините Брезник и Трън чрез изнесени приемни в петък

Национална служба за съвети в земеделието – Перник организира изнесени приемни за земеделци от общините Брезник и Трън. На приемните земеделците ще могат да получат полезни съвети и насоки във връзка с дейността им, предаде репортер на Zapadno.com.

Изнесените консултации за двете общини ще се състоят в петък (12 май). Мястото на провеждане ще бъдат Общинските служби по земеделие в градовете Брезник и Трън. Приемната в трънската общинска служба по земеделие ще започне от 9:30 до 12 часа. В брезнишката общинска служба по земеделие полезни насоки и съвети ще могат да се получат от 13 до 15 часа.

По време на изнесените приемни всеки един земеделски стопанин ще може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони. Експертите на Национална служба за съвети в земеделието разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания или като бенефициенти по мерки от ПРСР. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на Службата.

Следващите населени места, на които Национална служба за съвети в земеделието ще изнесе консултации за земеделци ще бъдат в село Ковачевци и град Земен на 19 май.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...