Общински съветник: Трънският квартал “Мурговица” е пренаселен от преместваеми обекти, ако някой предложи детска площадка ще го подкрепя

Общинският съветник от Трън доктор Веселина Шишкова е против разполагането на нови преместваеми обекти в трънския квартал “Мурговица”, предаде репортер на Zapadno.com.

Съветникът открито заяви, че би подкрепил всеки, който пожелае да изгради детска площадка на територията на квартала. Това каза тя на провелото се през изминалата седмица заседание на Общинския съвет. В дневния ред на местния мини парламент беше внесена точка за приемане на решение за предоставяне под наем на терен с площ от 20 квадратни метра. Общинските съветници не предоставиха теренът под наем за търговски цели. Доктор Шишкова обясни пред колегите си и присъстващите в залата защо вотът и по тази точка е отрицателен.

“След хиляди такива гласувания просто обяснявам защо го правя – защото всеки път коментираме, че “Мурговица” е пренаселена от такива преместваеми обекти. Наистина смятам за ненужно да слагаме още един, там където е отредено за зелени площи и детски площадки. Надявам се, че ако някой предложи да прави детска площадка, надявам се да предложи – аз ще го подкрепя.”, каза общинският съветник.

И на предишни заседание Общинския съвет е разглеждал предложението за поставяне на преместваем търговски обект в “Мурговица”, но винаги съветниците гласуват против това.

Виж също...

1 Response

  1. Георги каза:

    Питам аз кога, че се направи канализация на ул.”Граничар” живееме там40 години нито канализация нито асвалт, мръсните води текът направо в долината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...