Новият областен управител пред Zapadno.com: Всяка моя грижа и поет ангажимент ще бъдат с довеждането до резултат и няма да подценявам проблемите на хората

Новият областен управител на Перник Ирена Соколова няма да подценява проблемите на жителите в пернишка област и ще работи до довеждането на резултат на всеки казус. Това каза тя ексклузивно за Zapadno.com.

От днес официално стана ясно, че Ирена Соколова е новият областен управител на Перник. Тя прие поста от досегашния областен управител Васил Михайлов. Ето какво каза тя няколко часа след встъпването и в длъжност:

“Днес като първи работен ден беше важно да видя как работи Администрацията след като не съм била в нея повече от година. От утре вече встъпва официално, макар че днес му беше подписано и новият заместник областен управител Иво Иванов. Ще се радвам да работим заедно с него в екип, защото познавам качествата му и харесвам в него това, че е много точен и много отговорен човек със силно чувство за справедливост и разбира се с добро познаваме на административните процедури.”, каза областният управител Ирена Соколова.

На въпрос дали ще работи по въпроса с проблемния пътен участък между градовете Брезник и Сливница, който между селата Ракита и Гургулят е в окаяно състояние областният управител отговори:

“Предстои ми да се запозная с всичките проблеми и с възможностите, които могат да се превърнат в решения. Но мисля, че всяка моя грижа и поет ангажимент ще бъдат с довеждането до резултат. Със сигурност ще искам най-доброто за областта и максималното, което може да се направи. Независимо дали пътят е първокласен или четвъртокласен, дали населеното място е отдалечено или гъсто населено – каквото и да е и един човек да има си струва да може да бъде място, което да е облагородено и да има достъп до него.”, каза още новият областен управител на Перник.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...