Народните представители Станислав Владимиров и Любомир Бонев посетиха Брезник и други населени места в областта, за да чуят проблемите на хората

Депутатите Станислав Владимиров и Любомир Бонев посетиха няколко населени места в областта, сред които беше и град Брезник. На място народните представители се срещнаха с хората и чуха проблемите им. Това съобщиха от коалиция “БСП за България” – Перник.

Разбитите улици, липсата на тротоари и бордюри, необезопасеното дере на реката, в непосредствена близост до детска площадка, недостатъчното осветление в селото бяха само част от проблемите, които жителите на пернишкото село Черна гора поставиха на вниманието на народните представители от БСП за България – Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев. „След местните избори през 2015 г. кметът на община Перник не е стъпила тук”, жалваха се хората.

Селото има редица проблеми, но никой не иска да ги чуе. Вие двамата сте единствените политици, които идват при нас не по време на избори”, каза жител на селото пред двамата депутати. Черногорци поискаха от народните представители съдействие за решаване на проблеми свързани с пътната безопасност на селото и рушащия се параклис. След земетресението от 2012 година параклисът е в окаяно състояние, а пари за ремонт няма.

Приемният ден на Станислав Владимиров и Любомир Бонев бе петата среща на народните представители от БСП за деня. Преди това двамата посетиха Радомир, Извор, Ковачевци и Брезник, където се срещнаха с хората и чуха проблемите им. „Ние с колегата сме последователни в действията си. Преди повече от месец обещахме на хората от областта, че често ще ни виждат, ще чуваме проблемите им и ще търсим решенията. Днес това направихме и така ще работим и занапред.”, каза Станислав Владимиров.

Снимка: “БСП за България” – Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...