Ремонтират асфалтовата настилка между брезнишките села Кошарево и Долна Секирна, а между трънските села Филиповци и Велиново профилират банкети

Ремонтни дейности ще се извършват до 19 май между брезнишките села Кошарево и Долна Секирна и между трънските села Филиповци и Велиново. Това съобщиха от Областно пътно управление – Перник.

По път ІІІ-8114 между селата Кошарево – Долна Секирна, в продължение на 6-километрова отсечка се извършат ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Движението в района се извършва в едната лента. Срокът на ремонтните дейности ще е до 19 май, 2017 година.

По път ІІІ-6301 между селата Филиповци – Велиново, в продължение на 4-километрова отсечка се извършва профилиране на банкети. Срокът на ремонтните дейности ще е до 19 май, 2017 година.

Въведена е забрана за движение на товарни автомобили по пътя между трънските села Мрамор и Лева Река. Забраната е в сила до 31 юли, 2017 година и важи за товарни автомобили над 10 тона. Отсечката, в която е въведена забраната е с дължина 15 километра и е част от третокласния път 637, част от Републиканската пътна мрежа.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...