Столичанин реши да се повози с нерегистрирано АТВ по улица „Владо Тричков“ в Трън, но полицаи осуетиха безпроблемната му разходка

Столичанин ще отговаря за шофиране на АТВ без регистрация, съобщиха от ОДМВР-Перник.

Вчера, около 19:20 часа, в град Трън, на улица „Владо Тричков“ било спряно за проверка АТВ, управлявано от 32-годишният Х. Н. от град София. Органите на реда установили, че возилото не е регистрирано и е без табели. Работата по документиране на случая продължава.

Виж също...

2 Responses

 1. Citronn каза:

  Обърнете се към Вашия народен представител, който е гласувал чл.3 45 ал.2 от НК /който управлява моторно превозно средство, което не е регистрирано по надлежния ред/:.
  Чл. 345. (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. – ДВ, бр. 95 от 2016 г.) (1) Който си служи с табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно превозно средство, или с табела, неиздадена от съответните органи, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от петстотин до хиляда лева.
  (2) Наказанието по ал. 1 се налага и на онзи, който управлява моторно превозно средство, което не е регистрирано по надлежния ред.

 2. Косьо каза:

  Вкарайте този престъпник до живот
  Как не ви е срам да се излагате така г-н редакторе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...