Извършват трескави ремонти по няколко главни улици в град Брезник, които ще продължат до отбивката за брезнишкото село Ребро – СНИМКИ

Започнаха трескави ремонти на асфалтовата настилка по няколко главни улици в град Брезник. Пътната отсечка, която се ремонтира е част от Републикански път II-63, който се поддържа от Агенция “Пътна инфраструктура”, предаде репортер на Zapadno.com.

От вчера работници изкърпват компрометираните пътни участъци от началото на града, при разклона за село Бабица и град Божурище, а днес се започна работа по улиците “Андрей Михайлов”, “Андрей Жданов” и “9-ти септември”. Към момента движението на автомобили в района на улиците “Андрей Михайлов” и “9-ти септември” е затруднено от разположените машини и извършващия се ремонт.

Фирмата, която извършва изкърпването ще продължи работа по пътя до разклона за брезнишкото село Ребро. На изхода на Брезник, посока град Трън ще бъде ремонтиран и свлеклия се в едната пътна лента асфалт. Вероятно до седмица ще приключи изкърпването на дупките.

Разгледайте още няколко снимки от ремонтът на улиците в Брезник:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...