Извършват трескави ремонти по няколко главни улици в град Брезник, които ще продължат до отбивката за брезнишкото село Ребро – СНИМКИ

Започнаха трескави ремонти на асфалтовата настилка по няколко главни улици в град Брезник. Пътната отсечка, която се ремонтира е част от Републикански път II-63, който се поддържа от Агенция “Пътна инфраструктура”, предаде репортер на Zapadno.com.

От вчера работници изкърпват компрометираните пътни участъци от началото на града, при разклона за село Бабица и град Божурище, а днес се започна работа по улиците “Андрей Михайлов”, “Андрей Жданов” и “9-ти септември”. Към момента движението на автомобили в района на улиците “Андрей Михайлов” и “9-ти септември” е затруднено от разположените машини и извършващия се ремонт.

Фирмата, която извършва изкърпването ще продължи работа по пътя до разклона за брезнишкото село Ребро. На изхода на Брезник, посока град Трън ще бъде ремонтиран и свлеклия се в едната пътна лента асфалт. Вероятно до седмица ще приключи изкърпването на дупките.

Разгледайте още няколко снимки от ремонтът на улиците в Брезник:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...