Работодател предлага 2000 лева за готвач в Трън, а друг си търси двама сезонни горски работници за по 1000 лева надница

Общо 182 са актуални свободни работни места за тази седмица, които са обявени във филиалите и дирекцията на “Бюро по труда” за областта, сочи справката.

Сред обявените свободни работни места има и едно с атрактивното заплащане от 2000 лева. Позицията е за готвач, а местоположението на работа е Трън. Изискването към кандидатите за работното място е да притежават професионална квалификация “готвач”.

Към днешна дата за района на Трън се търсят още двама горски работника, като работата е сезонна. Заплатата, която се предлага е по 1000 лева на човек, а изискванията са да имат завършено основно или средно образование и шофьорска книжка категория “С”.

В сферата на селското стопанство също има няколко свободни позиции за Трънско. Две от тях са за трактористи. Заплащането е 1000 лева, а изискванията към кандидатите са да имат завършено основно или средно образование и професионална квалификация за длъжността. Търси се и един водач на селскостопански машини (комбайнер). Заплатата му също ще е 1000 лева, а изискванията са същите, както и за двамата трактористи.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...