Рев на мотори огласи манастира край село Гигинци, където родените с бензин в кръвта от “Черногорски Вълци” – Ноевци проведоха мото събор – ВИДЕО + СНИМКИ

Рокерско шествие през почивните дни премина в отсечката между брезнишките села Ноевци и Гигинци, предаде репортер на Zapadno.com.

За втори път групата “Черногорски Вълци” от Ноевци се събраха на мото събор на Църногорския манастир край село Гигинци. “Есента правихме закриване, сега откриване. Идеята беше на няколко човека от селото. Стари мотористи от едно време заедно с мене и още един приятел. Маршрутът го измисли баща ми.”, сподели Юлиян Надков, един от организаторите на събитието.

Родените с бензин в кръвта от Ноевци се надяват мото събора на Църногорския манастир да се превърне в традиция. Освен мотори в събирането участват АТВ-та и скутери.

Сборният пункт на мото събора е пред църквата в село Ноевци. След като всички участници се събират се прави почетна обиколка през цялото населено място. Истинското шоу е в района на Църногорския манастир, до който “Черногорски Вълци” карат в колона. Около манастира мотористите показват това, което могат да правят на колела като каране на задни гуми и други.

Вижте щрихи от провелия се мото събор във видеата и снимките на Сашо Лозанов:

Видео и снимки: Сашо Лозанов

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...