Абитуриентката Карина Иванова от Випуск ‘2017 на трънското училище: След завършването ще следвам “Психология”, но ще се реализирам в чужбина

Абитуриентът Карина Иванова, която тази година завършва средно училище “Гео Милев” в град Трън смята да следва “Психология” в Софийския университет “Свети Климент Охридски” или в Нов български университет. Това сподели тя пред Zapadno.com.

Карина е един от 10-те абитуриенти на гимназията в Трън, които преди дни бяха изпратени с празнична програма. Абитуриентката е на мнение, че оценките, които е имала през годините в училище са напълно заслужени от самата нея. “Като цяло оценките са такива каквито съм си ги заслужила. Съжалявам, че не съм учила през това време. Беше такъв период, че го карах по-лежерно, но сега съжалявам, защото можеше да се подготвя по-добре и да заслужа по-високи оценки.”, каза тя.

Ученичката Карина Иванова иска да следва “Психология”, защото я харесва като предмет и от години чете книги по приложна психология. Тя се надява един ден да се реализира в тази сфера, но зад граница, а в не в страната ни. “Като млад човек, може би много негативно мнение ще дам, но не мисля, че има някакво бъдеще в България. За съжаление не мисля, че самата държава се развива толкова достъпно за младите хора.”, сподели Карина.

Пожеланието и към всички абитуриенти е да си изкарат прекрасно празника.

Виж също...

1 Response

  1. Анонимен каза:

    33

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...