За 354 583 лева без ДДС ще ремонтират част от улиците, тротоарите и общинската пътна мрежа на територията на община Брезник

Обществена поръчка е обявена за ремонт на част от уличната мрежа и тротоари и част от общинската пътна мрежа в община Брезник. Прогнозната стойност на поръчката е 354 583 лева и 34 стотинки, научи Zapadno.com.

Предмет на поръчката е основен ремонт на част от уличната мрежа и тротоари и част от общинската пътна мрежа на територията на община Брезник по две обособени позиции: Първа обособена позиция: “Основен ремонт на част от уличната мрежа и тротоари на територията на Община Брезник” Втора обособена позиция: „Основен ремонт на част от общинската пътна мрежа на територията на Община Брезник“, пише в документа публикуван от Агенция по обществени поръчки. Възложител на поръчката е кметът на Община Брезник Васил Узунов.

Предвижда се технологично фрезоване на съществуващата асфалтобетонова настилка, включително изкопаване, натоварване, транспортиране на определено разстояние, разтоварване на депо и оформянето му; – доставка и полагане на плътен асфалтобетон тип „А“ и всички свързани с това разходи; – доставка и полагане на неплътен асфалтобетон тип „А“ и всички свързани с това разходи; – направа на асфалтови кръпки, включващо ръчно полагане на плътна асфалтобетонова смес със средна дебелина 5 сантиметра и валиране с вибрационен валяк; – доставка и полагане на трошен камък, изкопни работи, натоварване, транспортиране на определено разстояние, разтоварване на депо и оформянето му и други, пише още в документа за обществената поръчка.

 

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...