За 354 583 лева без ДДС ще ремонтират част от улиците, тротоарите и общинската пътна мрежа на територията на община Брезник

Обществена поръчка е обявена за ремонт на част от уличната мрежа и тротоари и част от общинската пътна мрежа в община Брезник. Прогнозната стойност на поръчката е 354 583 лева и 34 стотинки, научи Zapadno.com.

Предмет на поръчката е основен ремонт на част от уличната мрежа и тротоари и част от общинската пътна мрежа на територията на община Брезник по две обособени позиции: Първа обособена позиция: “Основен ремонт на част от уличната мрежа и тротоари на територията на Община Брезник” Втора обособена позиция: „Основен ремонт на част от общинската пътна мрежа на територията на Община Брезник“, пише в документа публикуван от Агенция по обществени поръчки. Възложител на поръчката е кметът на Община Брезник Васил Узунов.

Предвижда се технологично фрезоване на съществуващата асфалтобетонова настилка, включително изкопаване, натоварване, транспортиране на определено разстояние, разтоварване на депо и оформянето му; – доставка и полагане на плътен асфалтобетон тип „А“ и всички свързани с това разходи; – доставка и полагане на неплътен асфалтобетон тип „А“ и всички свързани с това разходи; – направа на асфалтови кръпки, включващо ръчно полагане на плътна асфалтобетонова смес със средна дебелина 5 сантиметра и валиране с вибрационен валяк; – доставка и полагане на трошен камък, изкопни работи, натоварване, транспортиране на определено разстояние, разтоварване на депо и оформянето му и други, пише още в документа за обществената поръчка.

 

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...