Полицията се модернизира с шест нови патрулки с мобилни принтери и видеонаблюдение, две от тях ще ловят джигитите по пътищата в Брезнишко и Трънско – СНИМКИ

Шест нови автомобила получи ОДМВР-Перник от Министерство на вътрешните работи. Полицейските коли са разпределени за нуждите на пътна полиция в региона, съобщиха от ОДМВР-Перник.

С шест нови автомобила попълва автопарка си пътна полиция в Пернишка област. Официалната церемония по предаването им се състоя днес в Главната дирекция „Национална полиция“, на която присъстваха заместник-министър Красимир Ципов, директорът на ГДНП главен комисар Христо Терзийски и неговите заместници – старши комисар Тодор Гребенаров и старши комисар Константин Димитров. Зам.-министър Ципов изрази увереност, че осигурената нова техника ще облекчи труда на пътните полицаи и ще повиши събираемостта на санкциите.

Три от патрулните автомобили са разпределени в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Перник и по една за пътния контрол в Радомир, Брезник и Трън. Колите са оборудвани с интегрирана система за мобилно видеонаблюдение. Те ще разполагат и с мобилни принтери, което ще облекчи екипите, работещи по места и ще повиши събираемостта на глобите.

Вижте новите патрулки, които ще бдят за сигурността в региона:

Снимки: ОДМВР-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...