Младежите от БСП подемат инициативата “Светите места на България”, чрез която ще започнат възстановяване на войнишките паметници в страната

От младежкото обединение в БСП започват кампания за възстановяване на войнишките паметници у нас – обяви председателят на БСП Корнелия Нинова. Целта е се съхрани българщината и да се отдаде почит на славното минало, предаде БНТ.

Инициативата се казва „Светите места на България“. Нинова обясни, че става дума за намиране, идентифициране и възстановяване на всички войнишки паметници в България и за очертаване на маршрутите на Българската армия. Тя посочи, че младите хора в БСП искат да направят така, че и техните деца да се гордеят с това, което родителите им са оставили.

“Създаваме национален сайт, в който ще отразим тези места, състоянието на паметниците и действията, които предприемаме по тяхното възстановяване. Правим 28 младежки екипа в 28-те области. Обръщам се към всички млади българи, без оглед на политическа и партийна пристрастност – ако желаете да направим тази кампания, да се включите, заповядайте при нас.”, каза Корнелия Нинова, председател на БСП.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...