Над 100 малчугани от детска градина “Брезица” ще покажат детската магия на тържествен спектакъл в читалище “Просвещение-1870” по случай 1 юни

За 20-ти пореден път брезнишката детска градина “Брезица” ще представи своя годишен спектакъл в навечерието на 1 юни – Деня на детето, предаде репортер на Zapadno.com.

Традиционният празник на детското заведение се провежда от 1997 година. “В детска градина “Брезица” по-голям празник от първи юни не би трябвало да има, според мен. Всяка година тържественият ни спектакъл е с различно мото и линия. Тази година мотото на празника е “Детска магия”.”, каза директорът на “Брезица” Емилия Алексова.

В спектакъла, който ще се проведе на 31 май ще вземат участие всички 130 деца от детската градина. Събитието ще започне от 17:30 часа в големия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в Брезник. Входът няма да е свободен, а ще бъде с покани заради огромния интерес към спектакъла. Поканите ще бъдат изпратени от детската градина до родители и специални гости, допълни още Емилия Алексова.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...