Полицията: Без санкционирани за алкохол или стърчащи през люковете на колите абитуриенти на 24 май, засиленият контрол в региона продължава

Без инциденти и нарушения на обществения ред премина вчерашния празник по повод 24-ти май и абитуриентските балове до момента, съобщиха от ОДМВР-Перник.

Полицията в региона осигури добър обществен ред и сигурност на гражданите във връзка с тържествата по повод 24-ти май – Ден на българската просвета и култура и абитуриентските балове. Не са допуснати никакви нарушения и инциденти. Баловете на зрелостниците преминават при спазване на правилата за движение и добър обществен ред. Няма санкционирани за алкохол или стърчащи през люковете на колите абитуриенти. Спазват се указанията на пътна полиция и разпоредбите на близкостоящите органи на реда. Автобусите, които тръгват за вторите абитуриентски вечери се проверяват стриктно и се изпраща информация до съответните областни дирекции и полицейски управления на чиято територия ще празнуват децата. Засиленият контрол продължава.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...