В края на месец юни град Брезник ще е домакин на тренировъчен лагер за изява на футболисти, които не играят в отбори

Асоциацията на българските футболисти, съвместно с Българския футболен съюз, организират за осма поредна година “Отбор за играчи без договор”, пише sportal.bg.

Това е един социален проект, който дава реална възможност на футболистите, останали без договор в края на сезона, да водят пълноценна подготовка и да участват в контролни мачове, където да бъдат забелязани от мениджъри и представители на клубове, с които да подпишат договор. През тази осма година от стартирането на проекта, отново осигуряваме на играчите тренировъчен лагер, който започва в края на месец юни и ще се проведе в град Брезник, област Перник. Лагерът включва тренировки, храна, нощувки и възстановяване. Треньор на отбора е Румен Стоянов.
След лагера отборът ще участва в турнир за неангажирани играчи с отборите на Гърция, Полша и Румъния.

Турнирът ще се проведе на 4 и 5 юли на спортен комплекс “Царско село”, София. По време на тези мачове ще присъстват мениджъри и представители на клубове от държавите-участници. Целта на проекта е да се предостави на футболистите реална възможност да намерят нови отбори за предстоящия сезон, както и да се възползват от възможността да поддържат своята професионална форма по време на лагера.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...