В края на месец юни град Брезник ще е домакин на тренировъчен лагер за изява на футболисти, които не играят в отбори

Асоциацията на българските футболисти, съвместно с Българския футболен съюз, организират за осма поредна година “Отбор за играчи без договор”, пише sportal.bg.

Това е един социален проект, който дава реална възможност на футболистите, останали без договор в края на сезона, да водят пълноценна подготовка и да участват в контролни мачове, където да бъдат забелязани от мениджъри и представители на клубове, с които да подпишат договор. През тази осма година от стартирането на проекта, отново осигуряваме на играчите тренировъчен лагер, който започва в края на месец юни и ще се проведе в град Брезник, област Перник. Лагерът включва тренировки, храна, нощувки и възстановяване. Треньор на отбора е Румен Стоянов.
След лагера отборът ще участва в турнир за неангажирани играчи с отборите на Гърция, Полша и Румъния.

Турнирът ще се проведе на 4 и 5 юли на спортен комплекс “Царско село”, София. По време на тези мачове ще присъстват мениджъри и представители на клубове от държавите-участници. Целта на проекта е да се предостави на футболистите реална възможност да намерят нови отбори за предстоящия сезон, както и да се възползват от възможността да поддържат своята професионална форма по време на лагера.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...