Младите огнеборци на Трън се класираха на второ място в областно състезание, а младежкият противопожарен отряд на Брезник зае трето място – СНИМКИ

Младежкият противопожарен отряд “Млад огнеборец” от Трън се класира на второ място в Осемнадесето областно състезание в град Перник, предаде репортер на Zapadno.com.

Четири отбора от общините Перник, Радомир, Брезник и Трън взеха участие в състезанието, което се проведе на стадион “Миньор” в Перник. Преди да започне състезанието областният управител на Перник Ирена Соколова приветства отборите със слово.

Младите огнеборци се състезаваха в дисциплините “Бойно разгръщане на състезателна пътека” и “400 метра щафетно бягане с препятствия”. Отборът от град Трън беше първият, който мина през препятствията.

На първо място с 1000 точки се класира отборът от 13-то основно училище “Свети Свети Кирил и Методий”-Перник, на второ място с 986 точки се класираха огнеборците от средно училище “Гео Милев”-Трън, на трето място с 877 точки се класираха учениците от средно училище “Васил Левски”-Брезник, а четвърто място зае отборът от средно училище “Свети Свети Кирил и Методий”-Радомир. Това съобщи за Zapadno.com ръководителят на състезанието главен инспектор Марио Картулев.

Наградите за областното състезание бяха осигурени от областния управител на област Перник Ирена Соколова. Отборът-победител от областното състезание “Млад огнеборец” получи грамота и купа за първо място. Той ще представи Пернишка област на предстоящото републиканско състезание, което ще се проведе в периода от 2-ри  до 5-ти юни, 2017 година в курортен комплекс „Албена“. Участниците получиха медали, грамоти и купи от провелото се състезание.

Разгледайте снимки от провелото се днес състезание:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...