Вижте какво пожела областният управител Ирена Соколова на родители и деца и какво видя тя на спектакъла на детска градина “Брезица” – СНИМКИ

С пъстро тържество, детска градина “Брезница” в град Брезник, отбеляза 1 юни – Деня на детето. Салонът на читалище „Просвещение-1870“ не побра множеството гости, роднини, учители и приятели, желаещи да видят талантливите малчугани. Специален гост на събитието бе областният управител Ирена Соколова, която поздрави децата, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

„Най-важното, което трябва да дадем на децата си, са не подаръците, които утре те ще забравят, а нашата любов и внимание. Било то чрез разказване на истории от нашето минало, когато и ние сме били деца, любознателен факт за заобикалящия ни свят или просто една прегръдка. Давайте им ценния пример и им покажете смисъла да бъдат добри хора, за да се превърнат в такива. Мили деца, приемете този ценен дар и растете истински щастливи”, поздрави присъстващите Соколова.

Сред гостите бяха и заместник областният управител Иво Иванов, кметът на община Брезник Васил Узунов, неговите заместници Мария Добревска и Иван Бъчваров и председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова.

Вълшебният спектакъл „Детска магия” продължи с изявя на най-малките възпитаници на детското заведение. Зрителите имаха възможност да се насладят на разнообразие от танци в различни музикални жанрове. Богат бе и репертоарът от песни и рецитали, с които малките зарадваха гостите. Кулминацията на програмата бе модерно представяне на класическата приказка “Снежанка и седемте джуджета”.

Прочетете още по темата: Малчуганите на Брезник представиха детската си магия и доброта чрез 20-тото издание на годишния спектакъл на детска градина „Брезица“ – ВИДЕО

Разгледайте снимки от спектакъла на детска градина “Брезица”:

Снимки: Областна администрация-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...