Въвеждат временна организация на движението по няколко трънски улици за провеждането на фестивала “От Трън по-убаво нема”

Временна организация на движението ще бъде въведена в град Трън по време на провеждането на фестивала “От Трън по-убаво нема”, предаде репортер на Zapadno.com.

След 13 часа движението за автомобили ще бъде затворено по улица “Георги Димитров” и част от улица “Владо Тричков”, в района на площада и хотел “Ерма”. Временната забрана за преминаване ще продължи до приключване на фестивала. Трафикът ще бъде пренасочен по улица “Гочо Гопин”, която ще стане двупосочна. Между 14:00 и 16:00 часа движението по улиците “Мосаловска” и “Владо Тричков” ще бъде затруднено заради преминаването на шествие от фестивалния парк към центъра на града. Екипи на Районно управление “Полиция”-Трън ще следят за нередности и ще оказват съдействие за безпроблемното протичане на събитието.

Въведените ограничения на 3 юни са по заповед на кмета на Община Трън. В съботния ден стотици хора ще вземат участие в седмото издание на празника на българския танц и песен „От Трън по-убаво нема“. Подробна програма за фестивала може да видите като натиснете тук.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...