Въвеждат временна организация на движението по няколко трънски улици за провеждането на фестивала “От Трън по-убаво нема”

Временна организация на движението ще бъде въведена в град Трън по време на провеждането на фестивала “От Трън по-убаво нема”, предаде репортер на Zapadno.com.

След 13 часа движението за автомобили ще бъде затворено по улица “Георги Димитров” и част от улица “Владо Тричков”, в района на площада и хотел “Ерма”. Временната забрана за преминаване ще продължи до приключване на фестивала. Трафикът ще бъде пренасочен по улица “Гочо Гопин”, която ще стане двупосочна. Между 14:00 и 16:00 часа движението по улиците “Мосаловска” и “Владо Тричков” ще бъде затруднено заради преминаването на шествие от фестивалния парк към центъра на града. Екипи на Районно управление “Полиция”-Трън ще следят за нередности и ще оказват съдействие за безпроблемното протичане на събитието.

Въведените ограничения на 3 юни са по заповед на кмета на Община Трън. В съботния ден стотици хора ще вземат участие в седмото издание на празника на българския танц и песен „От Трън по-убаво нема“. Подробна програма за фестивала може да видите като натиснете тук.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...