Областният управител на Перник: Любимата ми детска градина е “Брезица”, а годишният спектакъл ме развълнува заради прецизното изпълнение на децата – ВИДЕО

Областният управител на Перник Ирена Соколова е развълнувана от представянето на децата от детска градина “Брезица” в годишния спектакъл. Това сподели тя пред Zapadno.com и каза, че любимата и детска градина в област Перник е “Брезица”.

“Децата показаха толкова прецизно изпълнение с такъв колорит и толкова много действия. Те смениха костюмите си няколко пъти. Имаха безгрешно изпълнени реплики. Неслучайно споделям всичко това. Всеки, който е работил с деца знае колко е трудно едно малко дете от 2 до 6 години да го мотивираш да се включи и да не изпълнява механично това, което е чуло или разбрало. Децата се вживяха в ролята си, а това се получава само тогава, когато учителят първо много е работил с тях и второ – им е показал истинското съдържание на спектакъла, в който трябва да участват. Възхитена съм от децата, но два пъти повече съм възхитена от учителите.”, каза Ирена Соколова на излизане от читалището в Брезник.

По повод 1 юни – Международният ден на детето областният управител пожела на всички родители да правят за децата подаръци във формата на любов, които да са облечени в добро държание, взаимоотношения и научаване на добродетели.

Вижте какво още каза областният управител на Перник във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...