Община Брезник подсигури безплатен надуваем център, лакомства и много емоции за децата по повод Международния ден на детето

Община Брезник зарадва малки и големи с програмата, която организира за 1 юни – Международния ден на детето, предаде репортер на Zapadno.com.

Веселието за децата на община Брезник започна в късния следобед, когато пред народно читалище “Просвещение-1870” се издигна надуваем център “Горски кът”. В него децата можеха безплатно да подскачат и да се радват. Различни по цвят знамена, които бяха закачени на пилоните пред читалището помагаха за още по-приятното чувство за веселие. Затвореният за автомобили площад “9-ти септември” и няколко полицейски екипи създаваха чувство за сигурност в родителите за техните деца.

Празничната програма започна в 17 часа, когато на сцената се изяви илюзионистът Икар и асистентката му Ина. Двамата смаяха децата, за които Община Брезник беше подсигурила лакомства като подарък за празника.

Прочетете още по темата: Илюзионистът Икар удиви децата на Брезнишко с фокуси, а астистентката му Ина ги научи на модерни танци за 1 юни – Деня на детето – ВИДЕО + СНИМКИ

Снимка: Ваня Иванова

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...