Вижте как децата от ОУ “Христо Смирненски”-село Ноевци преобразиха двора на училището през дните на “Зелена седмица” – СНИМКИ

Учениците от основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци за пореден път показаха, че могат да направят околния свят по-красив с добротата и грижата си за него, видя Zapadno.com.

В периода от 23 до 31 май, децата от учебното заведение преобразиха двора на училището си. Дните в инициативата са наречени “Зелена седмица”.

“Децата от ОУ ” Христо Смирненски” с. Ноевци преобразиха двора на училището, като заедно боядисваха, озеленяваха и чистиха, за да го направят по-чисто,по-цветно и по-красиво за предстоящото завършване на начален курс и Международния ден на детето 1 юни. Училището стана по-усмихнато и пъстро, каквито са и детските мечти. Браво деца!”, съобщиха от школото.

В края на месец април децата и малчуганите от детската градина в Ноевци представиха годишен спектакъл за празника на училището. Тогава те показа българския дух, който носят в себе си. Заслуга за доброто представяне на децата имат техните учители, които им помагат и насърчават във всяко начинание.

Разгледайте снимки от преобразения двор на училището в село Ноевци:

Снимки: ОУ “Христо Смирненски”-село Ноевци

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...