Езиковите школи на брезнишкото читалище с отлични постижения в чуждоезиково обучение, а Вяра Добревска придоби сертификат на университета Кеймбридж

Народно читалище „Просвещение-1870“ с отлични постижения в чуждоезиковото обучение. Това съобщи за читателите на Zapadno.com брезничанинът Кънчо Атанасов.

Успешно завърши курсът на обучение за учебната 2016-2017 година на школите по английски, руски и немски език на народно читалище „Просвещение-1870“ в град Брезник. Сериозното ниво на подготовка донесе много успехи на обучаващите се деца, най-открояващ се сред които е успешно положеният изпит и придобитият международен сертификат (FCE) на университета Кеймбридж от ученичката Вяра Димова Добревска.

Читалище „Просвещение-1870“ поздравява децата за проявената упоритост и положения през учебната година труд и благодари на родителите за доверието им. Състезателният характер на обучението излъчи и своите победители, както следва:

1-во място: Меган Горянова Йорданова

2-ро място: Петя Емилова Кирилова

3-то място: Кристиян Петров Богданов

За представянето си на откритите за родители уроци, както и на финалните тестове, всички деца получиха сертификати за завършено ниво на владеене на съответния език, пълните отличници бяха наградени с медали, а първите трима сред тях – удостоени с купи.

Читалище „Просвещение-1870“ пожелава на всички деца от школите по английски, руски и немски език весела ваканция ги очаква с нетърпение през месец октомври на следващата учебна 2017-2018 година.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...