Водещият на „Треска за злато“ идва на концерт против златната мина в Трън

Иво Танев – „Мистър „Треска за злато“, както го наричат колегите му в телевизионния бранш, ще бъде водещ на концерта, организиран от Трънското културно-просветно дружество „Руй“ през следващата седмица в град Трън.

От плакатите, разлепени из града става ясно, че просветните дейци на Трън са избрали да изразят подкрепата си за предстоящия референдум с концерт със специалното участие на Иво Танев и Стефан Рядков. В края на седмицата в центъра на Трън сигурно ще чуем хитовете „100 марки“ и „Аладин“ на Иво Танев, както и някои от популярните превъплъщения на обичания актьор Стефан Рядков.

Иво Танев е завършил оперно пеене, но става известен предимно с песните си в поп-фолк стил. Голяма слава му носи предаването „Треска за злато“ по bTV, на което е водещ от 2002 до 2007 година. През 2011 година става лице на „Стани милионер“ по Нова ТВ.

Стефан Рядков е актьор с богата биография. В момента е част от екипа на “Господари на ефира”. Той е един от основателите на студентско предаване “Ку-Ку”. В последствие е в телевизионните предавания “Каналето” и “Шоуто на Слави”.

Рядков не страни от политиката. Бил е сред учредителите на движение „Гергьовден“ и Движение „Аз обичам България“. В момента е част от екипа на Веселин Марешки в неговата партия „Воля“.

За разлика от Радков, Танев заявява, че не се занимава с политика, но пък изявява острата си гражданска позиция чрез участията си в медиите. Един от най-популярните му материали в интернет можете да видите тук: По нашите зeми все някой друг ни е виновен

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...