Водещият на „Треска за злато“ идва на концерт против златната мина в Трън

Иво Танев – „Мистър „Треска за злато“, както го наричат колегите му в телевизионния бранш, ще бъде водещ на концерта, организиран от Трънското културно-просветно дружество „Руй“ през следващата седмица в град Трън.

От плакатите, разлепени из града става ясно, че просветните дейци на Трън са избрали да изразят подкрепата си за предстоящия референдум с концерт със специалното участие на Иво Танев и Стефан Рядков. В края на седмицата в центъра на Трън сигурно ще чуем хитовете „100 марки“ и „Аладин“ на Иво Танев, както и някои от популярните превъплъщения на обичания актьор Стефан Рядков.

Иво Танев е завършил оперно пеене, но става известен предимно с песните си в поп-фолк стил. Голяма слава му носи предаването „Треска за злато“ по bTV, на което е водещ от 2002 до 2007 година. През 2011 година става лице на „Стани милионер“ по Нова ТВ.

Стефан Рядков е актьор с богата биография. В момента е част от екипа на “Господари на ефира”. Той е един от основателите на студентско предаване “Ку-Ку”. В последствие е в телевизионните предавания “Каналето” и “Шоуто на Слави”.

Рядков не страни от политиката. Бил е сред учредителите на движение „Гергьовден“ и Движение „Аз обичам България“. В момента е част от екипа на Веселин Марешки в неговата партия „Воля“.

За разлика от Радков, Танев заявява, че не се занимава с политика, но пък изявява острата си гражданска позиция чрез участията си в медиите. Един от най-популярните му материали в интернет можете да видите тук: По нашите зeми все някой друг ни е виновен

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...