Град Трън осъмна с новината: “Развитието на туризма” в Трънско е мащабна схема за заселване с имигранти

С фрапираща информация се събудиха трънчани в съботния ден, видя репортер на Zapadno.com.

На 3 юни градът осъмна с множество листовки, в които се твърди, че в Трънско започва да работи мащабна схема за заселване с имигранти. Информацията е разпространена от Младежки фронт за спасение на Трън “Стража”. Няма данни за младежката организация, която апелира към местното население да се събуди. Стотиците листовки бяха разпилени по улици и тротоари.

“Станахме свидетели на “огромен” интерес инвеститори да ни “спасяват” като строят комплекси с къщи и да развиват туризма. И за да не бъде тази приказка още по-красива инвеститорите идват чак от Кувейт. Сбъднатата мечта за идеалния инвеститор: шейхове от Близкия Изток, такива с петрол и пари. Приехме за нормално някой от другия край на света да дойде точно до Главановци да иска да строи 150 къщи, басейн та даже и магазини. Инвеститор готов да “излее” милиони левове в проект, който щял да привлече богати хора, които да живеят там или да идват на почивка. Преди дни уж английски инвеститор иска да строи и той комплекс до Ерул. Той пък по-скромен само 35 къщи.”, съобщават от Младежки фронт за спасение на Трън.

Zapadno.com първи ви запозна подробно с инвестиционния проект на вилното селище в землището на село Главановци, представен на обществено обсъждане миналото лято. Той е на казанлъшка фирма, чиито управители носят известна арабска фамилия: Вижте местността „Тулбак“ в землището на село Главановци, където по план ще се строи мега селище със 150 къщи Информирахме ви, че англичани имат намерение да строят селище в село Ерул: Англичани ще строят ваканционно селище в трънското село Ерул

В брошурата си Младежкият фронт за спасение на Трън съобщава, че се подготвя мащабна схема за заселване на Трънско с имигранти. Вижте какво още пише в разпространените листовки:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...