Град Трън осъмна с новината: “Развитието на туризма” в Трънско е мащабна схема за заселване с имигранти

С фрапираща информация се събудиха трънчани в съботния ден, видя репортер на Zapadno.com.

На 3 юни градът осъмна с множество листовки, в които се твърди, че в Трънско започва да работи мащабна схема за заселване с имигранти. Информацията е разпространена от Младежки фронт за спасение на Трън “Стража”. Няма данни за младежката организация, която апелира към местното население да се събуди. Стотиците листовки бяха разпилени по улици и тротоари.

“Станахме свидетели на “огромен” интерес инвеститори да ни “спасяват” като строят комплекси с къщи и да развиват туризма. И за да не бъде тази приказка още по-красива инвеститорите идват чак от Кувейт. Сбъднатата мечта за идеалния инвеститор: шейхове от Близкия Изток, такива с петрол и пари. Приехме за нормално някой от другия край на света да дойде точно до Главановци да иска да строи 150 къщи, басейн та даже и магазини. Инвеститор готов да “излее” милиони левове в проект, който щял да привлече богати хора, които да живеят там или да идват на почивка. Преди дни уж английски инвеститор иска да строи и той комплекс до Ерул. Той пък по-скромен само 35 къщи.”, съобщават от Младежки фронт за спасение на Трън.

Zapadno.com първи ви запозна подробно с инвестиционния проект на вилното селище в землището на село Главановци, представен на обществено обсъждане миналото лято. Той е на казанлъшка фирма, чиито управители носят известна арабска фамилия: Вижте местността „Тулбак“ в землището на село Главановци, където по план ще се строи мега селище със 150 къщи Информирахме ви, че англичани имат намерение да строят селище в село Ерул: Англичани ще строят ваканционно селище в трънското село Ерул

В брошурата си Младежкият фронт за спасение на Трън съобщава, че се подготвя мащабна схема за заселване на Трънско с имигранти. Вижте какво още пише в разпространените листовки:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...