За 530 хиляди лева без ДДС ще доставят дизелово гориво и въглища за отоплението на Община Брезник и институциите на бюджетна издръжка в Брезнишко

Обявиха обществена поръчка за доставка чрез Софийска стокова борса на газьол (дизелово гориво за отопление) и въглища за нуждите на Община Брезник и институциите на бюджетна издръжка на територията на Брезнишко. Това става ясно от справка в Агенция по обществени поръчки, видя Zapadno.com.

Процедурата е по договаряне без предварително обявление и е по две обособени позиции. Едната е за доставка до 300 000 литра дизелово гориво за отопление, а другата е за доставка до 120 тона въглища за отопление. Прогнозната стойност е 530 000 лева без ДДС.

В поръчката е обявена опцията за увеличаване на количествата по доставките с до 10 %, при изчерпване на първоначално обявените количества преди изтичане на срока на договора. Доставката е за срок от три години, считано от датата на влизане в сила на договора, като всяка отделна доставка следва да бъде придружена от пълен комплект документи за произход на горивата.

Изискванията към въглищата е да са кафяви, обогатени, клас Д, висококалорични, с размер на зърната от 20 мм до 50 мм. (промити) от вида “Домбаски”.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...