За 530 хиляди лева без ДДС ще доставят дизелово гориво и въглища за отоплението на Община Брезник и институциите на бюджетна издръжка в Брезнишко

Обявиха обществена поръчка за доставка чрез Софийска стокова борса на газьол (дизелово гориво за отопление) и въглища за нуждите на Община Брезник и институциите на бюджетна издръжка на територията на Брезнишко. Това става ясно от справка в Агенция по обществени поръчки, видя Zapadno.com.

Процедурата е по договаряне без предварително обявление и е по две обособени позиции. Едната е за доставка до 300 000 литра дизелово гориво за отопление, а другата е за доставка до 120 тона въглища за отопление. Прогнозната стойност е 530 000 лева без ДДС.

В поръчката е обявена опцията за увеличаване на количествата по доставките с до 10 %, при изчерпване на първоначално обявените количества преди изтичане на срока на договора. Доставката е за срок от три години, считано от датата на влизане в сила на договора, като всяка отделна доставка следва да бъде придружена от пълен комплект документи за произход на горивата.

Изискванията към въглищата е да са кафяви, обогатени, клас Д, висококалорични, с размер на зърната от 20 мм до 50 мм. (промити) от вида “Домбаски”.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...