От тази есен град Брезник с нов стрелбищен комплекс по идея и инициатива на ловно-рибарско дружество “Сокол”

До края на месец септември, тази година да бъде завършен новият стрелбищен комплекс в град Брезник. Това е една от точките, които са били дискутирани на редовно събрание на ловно-рибарско дружество “Сокол”, предаде репортер на Zapadno.com.

Идеята и инициативата в Брезник да има стрелбище е отдавна, но в последните години с множество усилия на хората, които обичат лова и риболова този проект се осъществява. На провелото се на 3 юни 37-мо отчетно редовно събрание са били решавани и дискутирани важни теми свързани с ловно-рибарската дейност в община Брезник. Сред точките са били промяна на членския внос, смяна на членове на управителния съвет, нова посока и отношение към риболова, подхранването и разселването и други важни решения, съобщават от ловно-рибарско дружество “Сокол”.

На събранието се е взело решение да бъдат изключени над 80 “мъртви души”. Това са членове, които не са заверявали членството си в продължение на няколко години. За тези хора не се знае дали са се отчислили или са се отказали. Това поясни специалистът по лова на ловно-рибарско дружество „Соколо“ Маргарита Сергиева.

Снимка: Ловно-рибарско дружество “Сокол” (Брезник)

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...