Трънчани събраха 8 чувала с пластмасови капачки, които дариха на дамската организация ГЕРБ-Перник за национална кампания

Трънчани събраха 8 чувала с пластмасови капачки, които предоставиха на Жени ГЕРБ-Перник. Дамската организация ще дари капачките в националната кампания на сдружение „Аз Вярвам и Помагам“, предаде репортер на Zapadno.com.

Инициативата по събиране на пластмасовите капачки е на Център за обществена подкрепа “Дъга” в град Трън. Ученици и учители от средно училище “Гео Милев” са откликнали на ЦОП-а и също помогнали в инициативата. В събирането на капачки се включила и трънчанка от квартал “Мурговица”. Роднини на трънчанката от град Бухово предоставили голям част от изпратените в Перник капачки. Дарението е било събирано в продължение на месеци, уточниха още от Център за обществена подкрепа “Дъга”.

Дамската организация на ГЕРБ-Перник изказа искрени благодарности към шивашка фирма “Блу Пойнт” и Центъра за обществена подкрепа „Дъга“-град Трън, които откликнаха на техния призив и се включиха в националната кампания за събиране на ненужни пластмасови капачки, инициирана сдружение „Аз Вярвам и Помагам“. Това съобщиха от ГЕРБ-Перник.

„Благодарим на всички, които помагат нашата благородна кауза да стане реалност“, сподели областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. Тя припомни, че кампанията ще продължи докато бъде събрано необходимото количество за закупуване на медицинската апаратура за Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ “Рахила Ангелова” в град Перник. Пластмасови капачки се събират в централния офис на политическа партия ГЕРБ в град Перник и партийния офис в кметство „Изток“.

Снимки: ГЕРБ-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...