Трънчани събраха 8 чувала с пластмасови капачки, които дариха на дамската организация ГЕРБ-Перник за национална кампания

Трънчани събраха 8 чувала с пластмасови капачки, които предоставиха на Жени ГЕРБ-Перник. Дамската организация ще дари капачките в националната кампания на сдружение „Аз Вярвам и Помагам“, предаде репортер на Zapadno.com.

Инициативата по събиране на пластмасовите капачки е на Център за обществена подкрепа “Дъга” в град Трън. Ученици и учители от средно училище “Гео Милев” са откликнали на ЦОП-а и също помогнали в инициативата. В събирането на капачки се включила и трънчанка от квартал “Мурговица”. Роднини на трънчанката от град Бухово предоставили голям част от изпратените в Перник капачки. Дарението е било събирано в продължение на месеци, уточниха още от Център за обществена подкрепа “Дъга”.

Дамската организация на ГЕРБ-Перник изказа искрени благодарности към шивашка фирма “Блу Пойнт” и Центъра за обществена подкрепа „Дъга“-град Трън, които откликнаха на техния призив и се включиха в националната кампания за събиране на ненужни пластмасови капачки, инициирана сдружение „Аз Вярвам и Помагам“. Това съобщиха от ГЕРБ-Перник.

„Благодарим на всички, които помагат нашата благородна кауза да стане реалност“, сподели областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. Тя припомни, че кампанията ще продължи докато бъде събрано необходимото количество за закупуване на медицинската апаратура за Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ “Рахила Ангелова” в град Перник. Пластмасови капачки се събират в централния офис на политическа партия ГЕРБ в град Перник и партийния офис в кметство „Изток“.

Снимки: ГЕРБ-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...